Andalusia's FotoPage

By: Balistix Mania

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
QuanTiTy SErveYor DiNner!!!

Gaya macho seorang quantity serveyor
B4 dinner..semua nak melaram..
bersama senior kiut...amir porno..
View all 20 photos...
Majlis untuk meraikan junior2 kiut....yang diadakan oleh senior2 skemas diagram...our family..department of quantity serveyor...


Friday, 25-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Minor Project 3......Amazing design

Izhar gan model
Rauf posing baik kat model
Muka Bangga!!
View all 33 photos...

Gmbar2 kat bawah ni masa present minor project 3 kat padang mciium...aku group gan rauf n izahar telah mendesignkan bird watching enclosure ynag amat gempak sekali boleh dapat A ni....hehehehehe...kami telah berjaya menyiapkan model ni dlam masa lebih kurang 3 hari kot...tak tido malam kami dibuatnya


Wednesday, 5-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Fraser Hill trips

Tak sabor nak pegi dah!
Uiii sejuknye!!!
Mari bergambar..masuk TV3
View all 19 photos...
Atas arahan brother Hisham Hamidon....pelajar2 AED telah dipaksa pegi ke Fraser Hill Pahang untuk membuat projek baik punya...selama 3 hari 2 malam.....dengan cuaca yang sejuk dan berkabus kami meredah halangan2 yang mendatang untuk menyempurnakan arahan bro Hisham itu.....tetapi trip tu memang best....cayalah bro Hisham I luv u!


Monday, 8-Nov-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Cara2 memancing gan betul..tanyalah yang pakar!

Apit gan jorannya
Mawi kusyuk bubuh umpan
Cara lempar joran
View all 7 photos...

Aku pi memancing gan member2 aku syok gak...apit,naim,amin,don n mawi....siap dapat ikan besaq lagi hahahah!!!! abis umpan yang kami bawak......tapi..nak gitau semua first time melemparkan joran ni...tunjuk terrerlah konon..


Friday, 22-Oct-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
My HomeTown

Ni pacific besar tak?
cantik tak?
Atas jambatan pulau pinang
View all 4 photos...
Ni gambar-gambar kat sekitar kawasan umah aku kat seberang perai penang...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net